Direktlänk till inlägg 10 januari 2008

Ny blogg....

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37


Hejsan nu är den nya bloggen öppen..

Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart.

Jag hoppas att ni följer med mig på min resa ,

jag har löst biljett åt er.

Så tryck på länken så åker vi.....


Kram Camilla.

http://pysselsidan.blogspot.com


 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

7 maj 2008 22:59


Hejsan!
Besök gärna min blogg där jag just nu håller två tävlingar. Den ena är scrap relaterad och den andra mode relaterad.
Var med och tävla du med. Lycka till!

http://www.bexs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27

  Hejsan.. Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått.. Åh, vad det värmer gott... Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia. Och det känns faktiskt riktigt bra. Men lite konsti...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Av Camilla - 28 december 2007 22:30

  Hejsan! Nu är Julen förbi och jag undrar lite?..Vart tog den vägen?... Så snabbt, och det känns lite snopet att allt är över, Var kanske inte så konstigt för jag jobbade hela helgen och var bara ledig julafton och den var intensiv, och sedan var de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se