Direktlänk till inlägg 7 januari 2008

Tack!!!

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27


Hejsan..

Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått..

Åh, vad det värmer gott...

Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia.

Och det känns faktiskt riktigt bra.

Men lite konstigt, Tänk att få se sina egna kort i butiken och att dom ska åka på mässor...


Och på Torsdag kommer jag att lägga upp mina första DT kort..

Då är dom klara.

Och dom kommer på min nya blogg.

Bloggen är inte riktigt färdig än.


I dag har jag målat färdigt mina motiv till korten.

Jag blev riktigt nöjd med dom och det känns bra.

Så nu kommer det roliga..att montera dom .

Så hoppas att ni tycker om dom.


Om stämplarna kan jag avslöja .........Dom är såå söta... Vänta bara..skratt..

Och i olika färger blir dom snart små olika personligheter.

Nu väntar sängen ...

Kram på er ...

Camilla

 
ANNONS
 
Anita

Anita

7 januari 2008 22:58

Hej vännen!
Åh, ska du göra en ny blogg? En Magnolia blogg? Va kul i så fall.
Menar du trollen eller andra nya? Oj oj, nu kommer du att få många frågor. Får du avslöja nåt i förväg?
Ska du vara med på mässorna? Nu är jag sådär nyfiken igen. :o)
Men.. fråga man inget får man inget veta, eller hur.
Stor kram till dej från mej.

http://anita.bloggagratis.se

 
SusanneSj

SusanneSj

8 januari 2008 14:39

MEN : D Jag har missat detta.
Stort GRATTIS!!! Vad kul. Detta kommer du att fixa lätt som en plätt med dina underbara alster. Då får man ju se dom in real också eftersom jag är i butiken o shoppar loss ibland. Ännu mer inspiration, jösses såååå kul.
Jättegrattis och Lycka till!
Många kramar Susanne
PS Tack för värmande och uppmuntrande ord.
Spetsen är två band, en bred spets och så ett ursött rosa band.

http://susannesj.blogg.se

 
Petra/Paradise

Petra/Paradise

8 januari 2008 22:11

Ser fram emot dina fina kort!!! vet att de kommer vara lika fina som allt du gör!! Jag klappar titt som tätt på kortet jag fick i julas!! *skutt* =D
Tack för söta ord vännen min!
HOppas din mail inte strular nåt nu, utan att du fick mitt mail häromdan =)
Må gott stumpan!!
Ska bli spännande å få se din nya DTblogg!! =D
kram Petra

http://paradises.blogg.se

 
Ulrica

Ulrica

10 januari 2008 09:20

Det ska bli så härligt att få se dina kort i bloggen, och jag kommer absolut att följa med dig till nya adressen :)

Kram Ulrica

http://ulrica.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37

  Hejsan nu är den nya bloggen öppen.. Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart. Jag hoppas att ni följer med mig på min resa , jag har löst biljett åt er. Så tryck på länken så åker vi.....   Kram Camilla. http://pysselsida...

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Av Camilla - 28 december 2007 22:30

  Hejsan! Nu är Julen förbi och jag undrar lite?..Vart tog den vägen?... Så snabbt, och det känns lite snopet att allt är över, Var kanske inte så konstigt för jag jobbade hela helgen och var bara ledig julafton och den var intensiv, och sedan var de...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se