Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Snart nytt år....

Av Camilla - 28 december 2007 22:30


Hejsan!

Nu är Julen förbi och jag undrar lite?..Vart tog den vägen?...

Så snabbt, och det känns lite snopet att allt är över, Var kanske inte så konstigt för jag jobbade hela helgen och var bara ledig julafton och den var intensiv, och sedan var det jobb veckan ut.


Nu ser jag fram mot helgen och det ska vara skönt att få vara ledig i 2 hela dagar..skratt..Sedan är det jobb igen. Jobbar hela Nyår med...

Hur ska man hinna ta igen allt?

Vara med barnen, och greja i hemmet och vila.

Och pyssla det längtar jag till nu...jag fick bla: presentkort av flickorna på Magnolia och pengar av Johan.

I kväll har jag sorterat mina "vinter och jul" papper, och det är en hel del. Tänk vad papper man har.

En del är jag så förtjust i och köpte på mig lite extra.

Nu ska jag ta och göra 2 st kort som jag ska ge bort..

Och jag längtar efter lite nya stämplar att jobba med.

Är så nyfiken på Hänglar och Magnolias nya klubbpaket...

I morgon ska vi åka till Göteborg och bara mysa...

Så då ska jag ta och leta efter lite scrapp och stämplar.

Jag vill passa på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR...

Kramar från: Camilla. 
ANNONS
 
Leila

Leila

29 december 2007 23:53

Hejsan vännen
Nä, jag vet inte var julen tog vägen... skratt .. Här kom den på en snabb visit och försvann kvickt.
Hoppas du tar det lugnt nu när du är ledig. Två dagar kan gå svinlande fort .... :-( ... när man vill att de ska räcka till så mycket.
Du hade väl härligt i Göteborg kan jag tänka. Fast var det inte mycket folk i farten?
Ha det gott vännen
*kramis*
Leila

http://leila.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37

  Hejsan nu är den nya bloggen öppen.. Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart. Jag hoppas att ni följer med mig på min resa , jag har löst biljett åt er. Så tryck på länken så åker vi.....   Kram Camilla. http://pysselsida...

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27

  Hejsan.. Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått.. Åh, vad det värmer gott... Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia. Och det känns faktiskt riktigt bra. Men lite konsti...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se