Direktlänk till inlägg 23 december 2007

God Jul...

Av Camilla - 23 december 2007 22:31


 

Hejsan alla gooa bloggare..

Tack för era värmande ord..

jag har inget kort att visa idag..

har jobbat i helgen och är såå slut..

Satt i går och försökte få ihop ett, men det blidde inget av det.

Men jag passar på att önska er alla en riktigt God Jul ..


Undrar om det är många av er som önskat sig scrappsaker?...skratt...


Må så gott alla och en stor kram till er alla..

Camilla


 
ANNONS
 
Cathrin

Cathrin

23 december 2007 22:58

En riktigt God Jul önskar jag dej! Hoppas Tomten kommer med många paket till dej innehållande scrappsaker. Kram kram Cathrin

http://www.cathrink.blogg.se

 
Anita Hagen

Anita Hagen

23 december 2007 23:04

Hei Camilla. Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Blir oppriktig stolt og glad *klem*

Passer samtidig på å ønske deg og dine en fredelig og magisk jul. Måtte julenissen lete godt i sekken sin og finne gaven som ligger ditt hjerte nærmest.

Kos deg og nyt alt som nytes kan!

Juleklem fra Anita

http://anitas-hobbyblogg.blogspot.com

 
SasSa

SasSa

23 december 2007 23:36

God Jul vännen min!;-)
Det är synd att du inte kan
hade varit så skoj!
Vi får hoppas att det funkar nästa gång.
Sköt om dig!
Julekramar SasSa

http://sawila.blogspot.com

 
Anita

Anita

24 december 2007 10:15

Hej vännen!
Jag tror Tomten vet dina önskningar. :o)
God Jul och hoppas att du får härliga mysiga dagar.
Stor kram från Anita

http://anita.bloggagratis.se

 
Leila

Leila

26 december 2007 22:32

Hejsan vännen
Fick du några scrapsaker?? Jag fick då inget .. skratt .. Ska bli snällare till nästa jul.
Hoppas du hade det trevligt med familjen och vänner.
*kram*

http://leila.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37

  Hejsan nu är den nya bloggen öppen.. Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart. Jag hoppas att ni följer med mig på min resa , jag har löst biljett åt er. Så tryck på länken så åker vi.....   Kram Camilla. http://pysselsida...

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27

  Hejsan.. Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått.. Åh, vad det värmer gott... Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia. Och det känns faktiskt riktigt bra. Men lite konsti...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se