Direktlänk till inlägg 20 december 2007

En dröm i vitt....

Av Camilla - 20 december 2007 18:20


Hejsan på er!

Tack till alla gulliga komentarer och för att ni stannar till en stund hos mig...

Ni tar väl det lugnt i Julstöket..ler..

I dag har jag vilat det mesta.

Känner mig inte 100...

Är något som inte stämmer i kroppen..

Men bara att försöka att inte fresta kroppen med stress och jäkt...


Jag har ett kort att visa för er...

Jag har valt att kalla det för "En dröm i vitt"

Kortet visas i 4 sidor.

Kortet har en Tags och en liten skylt.

Jag har dekorerat två sidor inne i kortet.

En text med " Nu tändas tusen Juleljus "

och på nästa sida så är det en tags som man kan skriva på...en liten hälsning.


Material:

Cardstock: Beige och Vinrött.

Mönstrat Papper: K&Company " Amelia Antique White Glitter Paper.

Chalk: Chestnut Roan.

Brads från: Karen Foster Mini screw brads.

Stjärn Brads.

Punch: Fern medium.

Blommor från: Prima.

Metal blommor.

Band i Spets och rutigt.

Tilda är målat med Distresser.

Vit penna.

Text är utskrivet från Datan.


 Och så här ser kortet ut:

Kram. Camilla
 
ANNONS
 
Petra/Paradise

Petra/Paradise

20 december 2007 21:32

Sååå fint!! Härligt härligt!!! Du är så duktig!! Älskar ditt sätt att dekorera dina kort!! *beundrar* =D
Jag blöter min pensel i lite vatten sen duttar jag med penseln direkt i brilliancedynan =)
kan starkt rekommendera "starlite black", den glittrar en hel del! =)
HOppas du förstår hur jag menar.
Må gott vännen min!!!!
KRAAAAM Petra
(ps; Lotta/FruH var här igår å hälsade på, då visade jag stolt upp ditt kort jag fick!!! *supernöjd*) =D

http://http;//paradises.blogg,se

 
Leila

Leila

20 december 2007 23:08

oh... vad fint kort. Vilken dröm .. Oj, glömde att säga hejsan vännen. Du får lov att ta det lugnt, och inte försöka hinna med allt. Skulle vara så sorgligt om du inte ska må bra.
*kram*
Leila

http://leila.bloggagratis.se

 
SasSa

SasSa

21 december 2007 00:17

Hej vännen! åh ett sånt fint kort!
Hoppas du tar hand om dig själv.
Vill önska dig en riktigt mysig jul!!
Stora julekramar SasSa

http://sawila.blogspot.com

 
Cathrin

Cathrin

21 december 2007 07:50

Men åååååååh, vilket kort,du kan du.ta det nu lugnt,jul blir det ändå.Önskar dej en riktigt God Jul,kram Cathrin

http://www.cathrink.blogg.se

 
Leila

Leila

22 december 2007 00:32

TACK "sissy" för det så söta kortet jag fick idag med snigelposten. Det var en överraskning. Jag skäms verkligen för jag har inte skickat några julkort iår. Har så svårt just nu att hålle i en penna .. suck ...
Hoppas du är ledig i jul. Ha det gott
*bamsekram*

http://leila.bloggagratis.se

 
Anna Göransson

Anna Göransson

22 december 2007 10:20

Här i din blogg hittade jag många fina kort och upplägget med tagen fin, fint.
Hoppas allt är bra och att du inte blivit sjuk nu inför Julen.
Du frågade om jag målar?? Min undran blev då om du undrar om jag gör egna tavlor?! Har gjort det för många många år sedan då jag gick på en akvarellkurs. Sedan hamnade färgerna i en väska och har nu åter kommit fram då jag hittad denna underbara hobby.

Ha nu en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Kram Anna (tack för alla kommentarer du lämnar i min blogg)

http://annaspyssel.blogg.se

 
Helena

Helena

22 december 2007 13:37

Vilket helt underbart kort...du är otroligt duktig.
Här har vi legat i feber och förkyldning i en vecka nu men det blir jul ändå.....så ta det lugnt och vila dig så du är pigg på julafton.
God Jul & Gott Nytt År!

http://www.vildaella.blogg.se

 
SusanneSj

SusanneSj

22 december 2007 20:17

Hej,
hoppas att du känner dig bättre.
Du har i alla fall gjort ett helt underbart kort, så himla snyggt.
Får önska dig en rikigt härlig o mysig jul.
Många kramar Susanne

http://susannesj.blogg.se

 
CamillaB

CamillaB

29 december 2007 00:55

Vilka underbara kort du gör! Kul idé med den lilla fickan med tags, hoppas det går bra om jag skulle lifta dig? Självklart går det bra att du länkar mig...bara kul! Tack så mycket för besök i min blogg och tack för din kommentar! Jag blev så glad!

Gott nytt år!/Kram Camilla

http://millanpillans.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37

  Hejsan nu är den nya bloggen öppen.. Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart. Jag hoppas att ni följer med mig på min resa , jag har löst biljett åt er. Så tryck på länken så åker vi.....   Kram Camilla. http://pysselsida...

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27

  Hejsan.. Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått.. Åh, vad det värmer gott... Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia. Och det känns faktiskt riktigt bra. Men lite konsti...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se