Direktlänk till inlägg 8 december 2007

Vill ni se?

Av Camilla - 8 december 2007 15:37


Hejsan!

I ett par dagar så har det stått helt still i korttillverkningen.

Tänk att det kan bli så här.

Vet inte hur många papper som gott till spillo.

Inget blev bra.

Men nu ska även ni få se kortet som jag fick av Petra/Paradis.

Jag blev så glad över kortet, och nu har kortet en fin plats rakt ovanför mig så jag kan titta på det...

Vilken skillnad att se på blogg och i verkligheten..

Är roligt att ha från både Petra och Linda Muhr.

Tack Petra....Jag blev så glad över ditt kort...

Jag skulle gärna vilja ha fler.....ler....i från er alla....ler igen...

 Jag kommer att lägga upp nytt kort från mig själv under morgon dagen..

Kram så länge:

Camilla 
ANNONS
 
SasSa

SasSa

8 december 2007 20:01

Ska bli spännande och se vad du hittar på imorgon då. Jag blir ju nyfiken ju.;-)
Kan tänka mig att kortet är ännu mer underbart irl. Så fint det är!
Kram SasSa

http://sawila.blogspot.com

 
Leila

Leila

9 december 2007 00:47

Oj vilket tjusigt kort. Och så blev jag nyfiken i vanlig ordning på ditt nya kort.
Ha det gott bästa vännen
*kram*
Leila

http://leila.bloggagratis.se

 
~*~Sandra~*~

~*~Sandra~*~

9 december 2007 20:32

Hi there!
Thank you your compliment.
You make yourself also very beautiful cards. I it would find very nice if you put a link to me on your blog.
I descend also a link for you at me to put.

Hugs Sandra

http://creassandra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37

  Hejsan nu är den nya bloggen öppen.. Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart. Jag hoppas att ni följer med mig på min resa , jag har löst biljett åt er. Så tryck på länken så åker vi.....   Kram Camilla. http://pysselsida...

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27

  Hejsan.. Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått.. Åh, vad det värmer gott... Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia. Och det känns faktiskt riktigt bra. Men lite konsti...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se