Direktlänk till inlägg 4 december 2007

Sol och pyssel...Härligt...

Av Camilla - 4 december 2007 17:30

Hejsan på er alla som stannar till hos mig...

I dag har vi haft sol här i Borås..Vilken härlig långrunda jag och Nova tog på FM.

Ingen blöt Vovve att torka..Nova tyckt nog att det var skönt.

Jag har städat i dag i mitt Pysselrum..det behövs i mellanåt.

Det blir lätt rörigt där. Barnen sitter även där och pysslar med olika saker.

Härligt att kunna ha ett sådant rum är det.

Jag har även suttit och målat lite motiv i dag, och det går inte fort det tar tid.

jag kan sitta i timmar med bara ett motiv och tur man inte har akord..skratt...

Jag har ett kort färdigt som ni kanske vill se..

Jag är inte nöjd med detta, något stör mig...Hmmm... vad tycker ni?


jag har provat med Kaffefilter och det var spännande.

Jag har sett det på Hildes blogg...

Material som jag har använt är:

Cardstock: Vinrött Brunt och Grönt

2 olika mönstrade papper.

Kaffefilter

Blommor från Prima.

Brads.

Olika Band.

Chalk.

Tilda är målat i Distress ink.

Qk- grankvist.

Alfabet - Abigail.

Vit penna.

Det var nog allt.....

Och här kommer mitt kort...


 Ha en bra kväll... 
ANNONS
 
c

c

4 december 2007 18:53

Hej! Skärpning!!! Det finns inget att störa sig på det kortet vad jag kan se.Kul grej med kaffefilter.ha det bra Cathrin

http://www.cathrink.blogg.se

 
Åsa/asamia

Åsa/asamia

4 december 2007 20:55

Jag gillar ditt kort, det saknas inget och det är jättefint! Du får vara nöjd helt enkelt ;0)

http://www.asamia.blogg.se

 
Leila

Leila

4 december 2007 23:41

Hejsan vännen
Inte är det väl något fel inte. Eller jag kanske ska säga så här: Det finns inget där som stör mig .. :-)
Läckert med kaffefiltret. Är det ett riktigt kaffefilter?
Vi har också haft bättre väder idag. Men inte fick jag och Charlie något längre promenad ... suck .... imorgon när man får tid så regnar det säkert, för det verkar vara min vanliga tur .. skratt ..
Ha det gott
*kram*
"syrran"

http://leila.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anki

6 december 2007 08:22

Jag tycker det är fint som det är, men det är inte det bruna till vänster som stör dig? Jag tog med mig mamma in till din kort värld och hon tyckte du hade gjort så fina kort, man kunde se i hennes ögon hur stolt hon var. Hon beundrade även dinas vänners kort. Idag är jag ledig och i helgen väntar jobb. Ha det så bra kram lillasyster.

 
Petra/Paradise

Petra/Paradise

7 december 2007 20:56

Ett superdupersött kort!!! Häftigt med kaffefiltret! =D
Tack för jättesöta ord i ditt förra inlägg!! Jag blir så glad att du blev glad för kortet!! *skuttar*
MÅ gott vännen å ha en alldeles förträfflig helg! =D
kram Petra

http://paradises.blogg.se

 
SusanneSj

SusanneSj

7 december 2007 21:48

Vilket supersött kort.
Kram

http://susannesj.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 10 januari 2008 16:37

  Hejsan nu är den nya bloggen öppen.. Har varit lite strul med den , och hoppas att det löser sig snart. Jag hoppas att ni följer med mig på min resa , jag har löst biljett åt er. Så tryck på länken så åker vi.....   Kram Camilla. http://pysselsida...

Av Camilla - 9 januari 2008 21:19

  Hejsan ! Hoppas att ni mår bra, I dag har jag varit ledig och har tränat Nova lite och städat.. Nu är jag färdig med mina första DT kort för Magnolia. Upplägget på korten gick bra. Jag blev själv jätte nöjd med korten. Målningen är jag nog mest nö...

Av Camilla - 7 januari 2008 22:27

  Hejsan.. Åhh..Måste tacka till tusen för alla mail och rara komentarer som jag fått.. Åh, vad det värmer gott... Nu har det gått några dagar sedan jag fick reda på att jag blivit DT - på Magnolia. Och det känns faktiskt riktigt bra. Men lite konsti...

Av Camilla - 4 januari 2008 18:26

  Hejsan! Hoppas att ni har det bra. Ja...nu har jag inget kort att visa för er...ler... Bara text att läsa.   Nu är det officielt....Jag är en av Magnolias DT Designers.. Jag kan knappt tro att det är sant....men det är det. I början av November sö...

Av Camilla - 31 december 2007 10:37

  Hejsan på er alla... Tänk ...Solen skiner just nu och det är några minusgrader ute ...             Vad har hänt?... Morgon promenaden är avklarad, Nova och jag var ute i runt 1 timma. Ingen blöt hund som skulle spolas runt mage och tassar..Så skönt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se